Business finansiering

Alle virksomheder har brug for penge på én gang eller anden. Processen med at opnå finansiering kan være skræmmende og chancerne for succes begrænset, hvis det er behandlet på en uorganiseret eller tilfældig måde. Långivere er konservative væsner; men det er vigtigt at forstå, at det er deres job at låne penge, og de er glade for at gøre det, hvis deres risiko er rimelig. Chancerne for at opnå en business lån er stærkt forøget hvis du overholder følgende procedure.
VIDE, HVAD DU BEHØVER
Forstå hvordan du agter at bruge business finansiering, hvor meget støtte du behov og hvordan du agter at tilbagebetale lånet. Være i stand til at formidle dette klart og trygt med potentielle långivere.
FORSTÅ DIN NUVÆRENDE SITUATION
Hvis du er en eksisterende virksomhed, er du rentable, og har din balancen positiv egenkapital? Hvad betyder din kredit look like? Har en klar forståelse af eventuelle eksisterende panterettigheder og lien prioritet. Ved din kredit score og svar på nedsættende kredit problemer (tilbageholdsret, domme, langsom betaler, indsamling aktioner) før præsentere din ansøgning. Hvis der har været kredit, fremlægge rentabilitet eller egenkapital problemer i fortiden, en troværdig argument, hvorfor disse spørgsmål er blevet løst eller hvordan dette lån vil ændre denne situation.
KENDE DINE MULIGHEDER
Alle udlån er kritiseret fra et risiko synspunkt. Visse niveauer af risiko vil være berettiget for visse typer af finansiering. Risikoniveauet er afspejlet i omkostningerne ved finansiering. Jo mere sikker en långivers penge er, jo mindre det koster dig. Få kreative. Finansiering antager mange former, og er tilgængelig fra en lang række kilder.
Standard (konventionel) bankfinansiering kan normalt tilbyde de bedste renter, men det er det sværeste at kvalificere sig til. Disse lån vises som en langsigtet forpligtelse på business balancen. Konventionel lån er tilgængelig gennem banker og andre låneinstitutioner og kan garanteres i hele eller en del af SBA.
Revolverende kreditlinjer er en anden form for erhvervsfinansiering. Denne type lån er sikret af debitor eller lager og er tilgængelig fra en bank eller en aktiv baseret långiver. Kreditkort er en form for revolverende kredit. En aktiv-baserede Line of Credit (ABL) betragtes som alternativ finansiering og er tilgængelige for låntagere, der er alt for højt gearede til en bank.
Fast ejendom, udstyr leasingkontrakter og noter er en anden form for erhvervsfinansiering. I disse kontrakter er sikkerhed for lånet ejendom eller selve udstyret. Når der er ingen udestående balance skyldte på aktivet, kan ejendom eller udstyr bruges i en Sale-Leaseback transaktion. Her, aktivet sælges til långiver for kontanter, og låntager leaser ejendom fra långiver, indtil lånet er betalt.
Udlejere kan være en kilde til finansiering. Det er ikke ualmindeligt for en udlejer at bidrage dollars eller leje indrømmelser til udviklingen af en lejer plads. For dette lån, kan udlejeren kræve en procentdel af brutto salg klausul i lejekontrakten som tilbagebetaling. Udvidet kreditor vilkår for køb af produktet kan give drift kapital driftslån.
I tilfælde af, at der kræves yderligere kredit styrke, kan lån garanter eller låne en persons kredit hjælpe låntager kvalificere sig til billigere finansiering. Være fleksibel. Din endelige pakke kan bestå af flere udlån løsninger
FREMSÆTTE EN KLAR OG FORSTÅELIG FORSLAG
Långivere skal vide hvem du er personligt, fagligt og økonomisk. Långiver skal evaluere indkomst selvangivelser (Corporate og personlige), finansielle opgørelser (resultatopgørelse og balance) og en likviditet projektion. Balancen er at se en bestemt måde. Det aktuelle forhold skal være mindst 1:1, og gæld til egenkapitalandel skal være mindst 4:1.
Være specifik, hvor pengene vil blive brugt, og hvordan det skal betales tilbage. Långivere vil gerne vide hvad sikring af deres gæld. Långivere vurdere kvaliteten af sikkerhedsstillelsen, og ønsker at forsikre, at det er passende at sikre gæld i tilfælde af misligholdelse. En sekundær kilde til tilbagebetaling er påkrævet før tildeling af standard finansiering. Den personlige garanti for låntager er ofte nødvendig. I nogle situationer, kan en långiver søge sekundære sikkerhedsstillelse. Sekundære sikkerhedsstillelse er simpelthen nogle andre anlæg, hvor du har egenkapital eller ejerskab, dvs udstyr, ejendom, lager, noter.
Business finansiering er ikke svært, hvis låntageren er kreative og realistisk. Vide, hvor mange penge du har brug for og hvordan du skal bruge den. Være parat til at forsvare dine behov og foregribe långivers spørgsmål. I tilfælde af, at en långiver ikke kan imødekomme din anmodning, måske er det den måde, et lån er pakket. Finde en långiver, der er villige til at komme med anbefalinger, som vil hjælpe dig med at finde finansiering. En god långiver fortælle dig hurtigt, hvis de kan hjælpe dig eller ej. Hvis en intelligent og velorganiseret pakken præsenteres, er en rettidig reaktion berettiget.

8 tanker om “Business finansiering”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.